الأربعاء، 22 فبراير، 2012

Holiday


Hai Semua... ;D
Assalamualaikum :)

Hari ni saya nk cerita pasal apa yang saya buat masa holiday... Masa holiday ni saya kena tidur dekat rumah Marha sepanjang cuti tu... ;D

Best jugaklah, waktu malam je,  kitorang mesti tengok cerita... Cerita apa2 je lah..
So far kita orang dah tengok 5 movie:

  • Hantu Susu
  • Kembar Siang
  • Hantu Kum Kum
  • Ada Apa Dengan Pocong
  • Sini Ada Hantu
  • Bini - Biniku Gangster
  • I'm Not Single
  • Al - Hijab
  • 4 Madu
  • Aku Tak Bodoh
Dan malam ni insyaAllah kitaorang nak tengok cerita:
  • 2 Alam
  • Bila Shuib Speakin London
  • Raya Tak Jadi
  • Sesuatu Yang Tertinggal
  • Dodol Si Bujang Sepah
 OK lah thats all for today...
BYE... ;D
Assalamualaikum..

الجمعة، 17 فبراير، 2012

Feeling Bad!




Hi guys..
Yesterday and today I feel really bad..
I try to pretend that everything that happen to
me that day is a dream..
I just feel crazy!!!!!
Why he/she should block me huh????
Okay now I still can't forget you :'(

الثلاثاء، 10 يناير، 2012

Hi Guys...
Hari ni saya rasa sedih sangat..
Sebab ada dua orang budak ni dia kawan saya...
Yang sorang ni nama dia Ina(not her real name) she always
make me happy...
But I can't be her closest friend bacause my other friend
her name is Fina(also not real name) always be with
her, and if I'm with Ina she will be jealous...
It's not that I'm jealous or something...
But it's like they're not my real friend...
It's like they're only with me when they're not with each other...
:(
Of course I'm sad...
But I won't show it...
I will still just be me...


Just remember that Ina and Fina arenot real names....
And please don't aask me who these two is...
BTW if I ever did something wrong to you readers I ams SO SORRY...

الاثنين، 9 يناير، 2012

Hi guys sorry lama tk post....
The reason why saya tk post is sebab dh tk tau nk
post apa..
Saya bukan macam Marha...
Marha macam everyday edit and post something at her
blog...
Dia la yg create blog ni uk saya....
I want you guys to know that she is really my true friend...

الاثنين، 26 ديسمبر، 2011

tagged game

hey...
jom main game...
dulu dah pernah main game ni so tk yah
la post rules...
cuma answer question je...


question from Ilyana:

-->Pernah tak bagitau kawan korg orang yang korang suka?
 
Of Course pernah

-->Pernah tak langgar orang yang korang suka?
 
tak pernah tapi syafiqah dare saya, so nanti buat lah..(terpaksa)

-->Bagi 4 ciri2 lelaki/perempuan idaman korang?
 
islam
supporting
kind
funny
-->Apa yg korang rasa kalau orang yang korang suka tu tiba2 suka bff korang?
 
mula2 marah tapi kena redha je...
-->Apa yang korang rasa bila orang yang korang suka bagi korang hadiah hari jadi korang?
 
boleh pengsan kot...

-->Apa yang korang rasa bila orang yang korang suka kelip mata 2 kali kat korang?
 
banyak benda yag akan di rasa
--->Apa jenama telephone yang korang paling suka?
 
x tau gak
-->Apa cita-cita korang?

tak tau lagi...
 
-->Korang lebih sayang orang yang korang suka or bff?

BFF
-->Pernah pegang Blackberry?
 
pernah
-->Suka Blackberry ke I Phone?
 
tak tau jugak...

I guess now SECRET GIRLS are seperated, sometimes we have a secret
but we never tell the others.

We just keep it inside... Maybe ZULAIKHA and SYAFIQAH are still
Best Friend... but the are seperated..

I jkust pray to Allah, hoping we could still be like we use to....I still remember
the first time we are BFF... We shared secrets....

But now we are not like BFF...Sometimes I think someone else that
is not my Best Friend or the same age
as me is my Best Friend.... Cause she really gets me...She knows if
something is wrong....

When I saw this girl online in FB...I feel really sad....For me she is
so lucky cause people always be nice to her... And there
is another reason..

I will still be happy..Even though inside my heart I'm so sad...

(PLEASE COMMENT)

الأربعاء، 21 ديسمبر، 2011

hey...

jom main game nak....
here are the rules...


RULES
  • Must post this rules, each person have to write 11 things about themselves in their post.
  • Answer the questions that the tagger has set for you in the post and create 11 new questions for the person you have tagged.
  • Choose 11 people to tag and link them in the post.
  • Go to his/her page and tell him/her that you tagged them.
  • No tagging back allowed
  • No stuff in the tagging section about "you are tagged if you're reading this", you legitimately (a.k.a ---> really, trust, with all honestly) have tag 11 people



11 things about me:

1. Sometimes I'm shy
2. Suka berangan
3. Suka sangat air cendol
4. Tak berapa tau nak buat apa dekat
blog.
5. Tak suka orang yang suka merajuk.
6. Suka berkawan dengan orang yang supportive..
7. Tak berapa tau nak buat apa kat blog ni...
8. Suka orang yang get me for who I am.
9. Tak suka orang yang suka tipu.
10. Suka makan bubur jagung...
11. Tak berapa suka benda yang orang obsessed..

Answer Question from Marha:

---> pernah x nangis sebab kawan
=pernah

---> pernah couple sepanjang korang hidup ni
= langsung x pernah

---> pernah orang puji korang cantik
= x ingat pulak

--->ape korang akan buat kalau orang yg korang suke dapat
 tahu yg korang suke dya, tanpa korang bagitau dya sendiri?
= x tau la...macam2 akan muncul kat dalam
fikiran ni.     

---> apa reaksi korang kalau Greyson Chance
datang melamar korang?
= biasa je, sebab x berapa minat.

---> pernah korang marah sampai tampar pipi orang tu
= x pernah tapi pernah tumbuk sikit kat perut.

---> bagi 2 ciri lelaki idaman korang
= baik dan supporting




---> pernah dapat hadiah dari orang yang korang suka,
 ataupun orang yg suka korang or both?
= x pernah



---> jenama handphone korang
= LG

---> pernah buat speech depan orang ramai
include orang yg korang suka
= pernah, tapi waktu tu x suka lagi..

---> ape korang akan jawab kalau korang single
 pastu orang yg korang suke mintak couple?
= x nak, tapi nk kawan je.







11 Question for you:

---> Dalam satu hari selalu x
tension?

---> Pernah x korang rasa nak couple?

--->Bagi lima ciri lelaki idaman korang?

---> Berapa BFF korang ada?

---> Obsessed x about blackberry?

--->Beside your family who do you like the most?

---> Jenama handphone apa yang korang minat?

---> Hobi korang apa?

---> Makanan kegemaran korang?

---> Kalau nyanyi ngan acting mana korang lagi suka?

---> Pernah x couple?